Blog


Informatie utila despre lumea masajului

Electrostimulare

  • 01 May 2017

Electrostimularea - o viață sănătoasă și frumoasă fără mult efort!

Sălile de sport îți ocupă mult din timpul tău liber, ai obosit de curele de slăbit care-ți dezechilibrează sistemul digestiv și îți deshidratează organismul? Electrostimularea - terapia nedureroasă, chiar relaxantă și plăcută te va ajuta să capeți și să menții silueta dorită. Este un fitness intensiv, experți evaluând ca 45 de minute de electrostimulare echivalează cu 6-8 ore de gimnastică fără întrerupere.

Electrostimularea este o procedură simplă și sigură prin care microcurenții sunt aplicați pe fibrele musculare ale zonei de tratament, stimulându-i și făcându-i să lucreze. Aceasta stimulare creează o cerere uriașă de energie în mușchi. Pentru a satisface aceasta cerere de energie, mușchii utilizează grăsimile din împrejurimi ca și sursă de energie, arzându-le în același fel în care se ard în timpul unor exerciții de fitness (fitness pasiv).

Ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, vei obține:

·        Mușchii fermi

·        Grăsimile sunt eliminate

·        Crește metabolismul, circulația sanguină și gradul de oxigenare al zonei respective

·        Stresul si durerile musculare sunt eliminate

·        Recapeți fermitatea mușchilor

·        Ajută în tratamentul artritei, a reumatismului 

 

 

Rezultate:

  • Efectele benefice ale electrostimulării se simt încă de la prima ședință, prin creșterea rezistenței fizice la efort și a vitalității. 
  • După următoarele 4-5 ședințe pielea devine mai ferma și mușchii mai conturați.
  • După 12-15 ședințe poți pierde pana la 7 cm în circumferința și până la 2 numere la haine.

 Recomandări:

-cu 24 de ore înainte de tratament este recomandat consumul de alimente ușoare

-72 de ore după tratament este interzis consumul de alimente bogate în grăsimi și zaharuri, fiind recomandate cele cu un conținut bogat de fibre

-înainte și după tratament trebuie sa se consume cât mai multe lichide (apa plata, ceai neîndulcit- minim 2 litri) pentru a fi stimulată acțiunea de purificare a ficatului

Atenție! Electrostimularea este interzisă persoanelor cu probleme cardiace grave, persoanelor care au tije metalice, femeilor însărcinate, persoanelor care suferă de spasmofilie, epilepsie, cancer, boli genetice, probleme hepatice sau renale, hemoragii, diabet, epilepsie, cancer, boli cardiace, persoanelor cu stimulator cardiac sau implant metalic.

Electrostimularea devansează fitness-ul și chirurgia plastică, încearc-o și tu!