Blog


Informatie utila despre lumea masajului

Impachetari

  • 01 May 2017

 

 Împachetări anticelulitice - Tratamente anticelulitice – scapă de coaja de portocală!

Îți dorești o siluetă feminină și atrăgătoare, neafectată de celulită? Înainte de a investi într-o cremă extrem de scumpă, alege soluţia adecvată și naturală în ceea ce privește tratamentul anticelulitic! Îti propunem câteva tratamente anticelulitice simple de realizat, econome și foarte eficiente - împachetarea cu ceai verde, cu argilă, cu ciocolată.

Împachetarea reprezintă o etapă ce grăbește procesul de transformare al pielii, afectată de celulită, care indică anumite perturbări în buna funcționare a organismului  și, de asemenea, o asimilare incorectă a grăsimilor.


 Împachetarea cu ceai verde

Ceaiul verde este un excelent antioxidant, diuretic, stimulator al proceselor de ardere a grăsimilor. Efectele sunt de  hrănire, hidratare, tonifiere. Depozitele de grăsime sunt eliminate rapid, începând cu prima ședință intensivă. La doar o singură procedură se poate scădea de la 300-800g de apă. Procedurile sunt recomandate de 2 ori pe săptămână, pentru un rezultat mult dorit este nevoie de 15-20 proceduri.

 Împachetarea cu argilă

Argila, datorita mineralelor pe care le conține, este un bun detoxificant al organismului, drenează grăsimea, îmbunătățește circulația sanguină, iar zonele cu probleme vor căpăta un aspect tonifiat în scurt timp.

Procedura se efectuează în decurs de 2 ore, se aplică un piling cu sare de mare ce conține uleiuri hidratante, care este efectuat ca un masaj relaxant, se aplică masca și se face un masaj în zona feței, gâtului şi capului. Procedura este recomandată de 2 ori pe săptămâna, numărul de proceduri este la alegere.

 Împachetarea cu ciocolată

Ciocolata este un aliment ce conține doua ingrediente naturale, cacao și guarana, ce sunt bogate în polifenoli, teobromină, acid folic, vitaminele B1, B2, B3, magneziu, zinc, cupru, antocianina și flavonoizi. Efectele sunt de exfoliere, hidratare, hrănire, protecție și regenerare a pielii. Pielea va fi mai catifelată, ți se va îmbunătăți circulația sanguină, surplusul de apă din corp va fi diminuat, vei scădea în greutate - în cazul în care ai kilograme în plus. Vei vedea cum, în câteva săptămâni, pielea îşi va schimba aspectul, îşi va recăpăta elasticitatea și fermitatea.

 

Fii frumoasă, înscrie-te la o procedură care îți este cel mai mult pe plac!

 

 
 
 Dacă ai întrebări sau sugestii ne poţi trimite un mesaj şi îţi vom răspunde cu mare drag.