Blog


Informatie utila despre lumea masajului

Masaj Ashiatsu

  • 01 May 2017

 

Masajul AșhiatsuAtingerea care îți oferă relaxare psihică și fizică!       Când se instalează stresul, durerile de cap sau durerile la nivelul coloanei vertebrale, radiculita, osteocondroza, anxietatea, oboseala cronică, drept rezultat, puncte specifice sau regiuni întregi devin dureroase, tensionate, sensibile sau îndurate. Uită de stres, oboseală şi dureri de cap! Tehnica orientală a masajului Ashiatsu cu sprijin pe bare îţi va oferi starea de relaxare fizică şi psihică.

          Masajul Ashiatsu constă, în principal, în tehnici de aplicare de presiune cu degetele, palmele sau cotul în punctele de acupunctură pentru a relaxa canalele și meridianele energetice. La Spa Therapy, vei beneficia de o procedură complexă și relaxantă a masajului Ashiatsu.

Te vei întreba, care sunt efectele pozitive ale masajului? Ashiatsu, așa-zisa acupunctura fără ace, are rol analgezic, relaxant, tonifiant, de echilibrare. Sau mai simplu:

- Relaxare profundă a mușchilor și țesuturilor
- Reducerea stresului
- Eliberarea toxinelor din organism
- Rol preventiv împotriva afecțiunilor
- Îmbunătățirea circulației sangvine
- Reducerea presiunii arteriale
- Diminuarea anxietății mentale
- O stare generală bună

 

Cum se execută masajul Ashiatsu:           

Maseurul va prelucra fiecare parte a corpului tău. Întins pe masa de masaj cu fața în jos, masajul începe prin lucru de la talpa piciorului, apoi spre gambe, pulpe, fese, spate, până în zona gâtului, ulterior umerii, brațele, antebrațele și palmele, chiar și asupra degetelor. Toate zonele vor fi prelucrate prin metoda de presopunctură, aşa-zisa acupunctura fără ace, combinată cu tehnica de întindere a fiecărui mușchi şi ligament din corp. Terapeutul simte în permanenţă tensiunea musculară a fiecărui pacient şi modelează unghiul, forța şi profunzimea pătrunderii în funcție de aceasta, prin apăsarea mușchilor cu degetele de la mâini, pumni, coate şi tălpi.

 

Fă-ti timp pentru tine și înscrie-te acum la o cură de masaj Ashiatsu oferit de Spa Therapy, pentru că o minte sănătoasă are nevoie de un corp sănătos!

 
Dacă ai întrebări sau sugestii ne poţi trimite un mesaj şi îţi vom răspunde cu mare drag.