Blog


Informatie utila despre lumea masajului

Puterea Trecutului / Createrra

  • 05 November 2019

REGĂSEȘTE-ȚI PUTEREA PERSONALĂ
​  Modulul 10 reprezintă unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poate face un terapeut pentru cariera sa. Dacă până acuma ai descoperit capacitatea de a stăpâni abilitățile tehnice, de a stăpâni metodele de tratament, felurile în care să atingi corpul uman, felurile în care poți să faci o diferență la nivel fiziologic, la nivel tactil. 
  Ei, gândește-te că, o importanță enormă, o importanță totală în rezultatele fiecărui tratament, fiecărei interacțiuni cu oamenii din jurul tău vine din cine ești tu ca OM.
  Cine ești tu ca OM reprezintă factorul numărul unu, pentru că un om cu liniște sufletească, un om cu putere de concentrare, un om cu disciplină, un om cu calm, un om responsabil, autentic are un impact mai mult decât dublu în viața persoanelor pe care le tratează.
 
 

 

Modulul 10 Trăiește Viața în Termenii Tăi – Puterea Trecutului!


 - te sprijină pe tine ca și terapeut să obții aliniere cu interiorul tău, și asta cauzează un impact covârșitor în ceea ce privește afectele actelor tale de vindecare. Pentru a putea vindeca este necesar să ai capacitatea de a te vindeca pe Tine în primul rând.
 
  În Puterea Trecututlui, în cursul Trăiește Viața în Termenii Tăi, care este un curs de 3 zile cu aproximativ 10 ore pe zi, tu descoperi felurile în care poți să te însănătoșești la nivel interior pe Tine însuți, dar mai mult de atât, îți oferă capacitatea, instrumentele, tehnologia, inteligența emoțională necesare pentru a practica această vindecare în relația cu ceilalți oameni.
 
  Îți va oferi metode a comunica, metode de a te calibra la nivel interior, care să genereze carismă și inspirație pentru clienții, pentru partenerii tăi; și aceste lucruri nu se vor opri numai la nivel de tehnică sau numai la nivel de servici, de profesiune, ce vrei tu; vor inunda toate domeniile din viața Ta. 
 
  Provocarea mea pentru tine drag terapeut, acuma, la oricare din nivelurile la care tu ai ajuns este să te iei pe tine în calcul, ca fiind piesa cea mai importantă, fiind factorul principal în ceea ce privește vindecarea oamenilor cu care vei avea de-a face, pentru că un Om liniștit sufletește, un om curat interior, un Om care știe să aducă în sufletul lui pacea, bucuria, armonia, fericirea, vitalitatea, sănătatea, v-a putea să le și de-a mai departe.
 
  Cunosc foarte mulți oameni care sunt capabili și abili tehnic și cunosc la fel de mulți oameni care sunt nu numai abili tehnic dar și cu pace în sufletul lor, oameni luminați sufletește, oameni capabili să dăruiască mai departe armonia sufletului lor. Ghici, care dintre ei are mai mult succes?
 Este vorba de acei oameni care au grijă de sufletul lor și prin asta ei pot să de-a mai departe acea pace sufletească către clienții lor, către învățăceii lor, către persoanele cu care se intersectează.
 
Ei, modulul 10, Trăiește Viața în Termenii Tăi – Puterea Trecutului, asta face.

Îți aduce, îți pune la dispoziție darurile, abilitățile, aptitudinile, intrumentele, tehnologia necesară pentru ca Tu să poți să fii un Om echilibrat interior și prin asta să ai succes maxim în ceea ce dorești să faci.

Te provoc să abordezi  și să-ți asumi modulul 10 și ne vedem în sală. Să ai o zi superbă. 

 

Promisiunile programuluiPromisiunea noastră este că orice intenție ai avea in legătură cu programul, in TVTT vei găsi soluția. De asemenea, vei primi și următoarele:
 
Ziua 1
 
1. Descoperi propria putere de a readuce libertatea în viața ta
 
2. Stăpânești instrumente simple și practice de creștere instantanee a încrederii în sine
 
3. Obții capacitatea de a te da la oparte din propriul tău drum către obiectivele tale.
 

Ziua 2


4. Redobândești conducerea propriei vieți, prin eliminarea dorințelor inconștiente ce au cauzat eșecuri repetitive
 
5. Stabilești o relație fidelă între ceea ce gândești, ceea ce spui și felul în care vrei să fii auzit de ceilalți
 
6. Te eliberezi de sub dominația credințelor limitative.
 
 
Ziua 3
 
7. Câștigi independența față de propriile amintiri.
 
8. Recapeți puterea de a genera acțiuni aliniate cu intenții dragi sufletului tău.
 
9. Redobândești vitalitatea corpului tău
 
10. Redescoperi puterea de a fi autentic, responsabil și integru.
 
 
Oferă-ȚI sanșa la o viață trăită în termenii tăi!

La final de Trăiește Viața în Termenii Tăi - Puterea Trecutului vei putea să te întorci în lume drept o ființă care a făcut pace cu trecutul, transformând lupta în înțelepciune și timpul în inspirație.
 
Te invit la un curs care va schimba pentru totdeauna felul în care relaționezi cu propria ta viața și cu oamenii din jurul tău.
 
Fii pregătit să afli că ești capabil să creezi mult, mult mai mult decât ai văzut vreodată posibil!
 
 
 
 
DESPRE MARIUS SPIRIDON

  Antreprenor, trainer, scriitor, ultramaratonist, soț și tată, Marius Spiridon și-a demarat aventura cunoașterii în Munții Stâncoși din centrul Statelor Unite. El s-a format ca om și leader în mijlocul tribului de indieni Navajo, fiind numit ‘Tatanka’ (Zimbrul) de către familia sa de suflet din cultura Diné. Alături de ei a căpătat acces la metodologii ancestrale de dezvoltare a puterii personale a omului și a comunităților din care face parte. Acceptat în sanctuarele cele mai ascunse din cultura amerindienilor, Marius a fost călăuzit de cei mai înțelepti oameni din tribul său în călătoria spirituală ce i-a fost destinată, timp de un deceniu.
 
 A continuat apoi această călătorie de auto-cunoastere si de contributie tinand training-uri pentru mii de lideri, oameni de afaceri si politicieni in Marea Britanie, unde a locuit timp de 3 ani.
 
 Capacitatea practică a lui Marius de a conecta punctele nevăzute din mintea unui om, i-a conferit un stil de comunicare în care responsabilitatea, autenticitatea si integritatea au devenit pilonii centrali în creșterea oamenilor.
 
Reîntors în România, Marius a fondat compania Createrra și a lansat suita de programe "Trăiește Viața în Termenii Tăi": "Puterea Trecutului", "Puterea Prezentului" și "Puterea Viitorului". Din 2016, când s-a întors acasă, el a scris și a publicat 3 cărți: "Trăiește o Viață Nelimitată", "Karma de Neam" și "Fii o Forță a Naturii", intenția lui fiind de a transforma viețile a 1 milion de români până în anul 2025.
 
Pentru a citi cărtile lui Marius și a te familiariza cu alte programe create de el te invităm să vizitezi www.mariusspiridon.ro sau www.createrra.ro .
 
 
Întreabă-te la început de drum:


 
Cum pot face să îmi aliniez gândurile și emoțiile, mintea și inima, obiectivele și acțiunile?
 
Spre ce îmi doresc să țintesc în viață?
 
Unde mai este loc de crescut?
 
Ne vedem în sală.