Blog


Informatie utila despre lumea masajului

VINATAILE IN TERAPIE VACUUM

  • 22 January 2018

VINATAILE IN TERAPIE VACUUMÎn mod normal, după un masaj vacuum, ar trebui să existe o înroșire uniformă a pielii care dispare dupa 15-30 minute. Insa din Cauza dereglarii anumitor organe organelor sau a unor muschi ,dupa o procedura de masaj vacuum apar vinatai.

CUM DEOSEBIM VINATAILE SI CE NE SPUN ELE?


Echimoze violet închis cu tentă violet albăstrui, cu umflături în jurul marginilor arată stagnare puternică în țesuturile profunde ale corpului legate de proiecțiile zonelor, unde sau pus bănci.

Pete rosiatice cu hemoragie punctiforma fără umflarea este caracteristică bolilor țesutului pielii și subcutanat, inflamații în mușchi superficial, fascia, direct sub zonele de supt banci. Umflarea în zona bancilor poate să apară fără formarea de vânătăi și să persiste pentru o perioadă de timp. O astfel de umflare indică stază limfatică sau microcirculație perturbată a fluidului interstițial(Fluidul din spațiile dintre celulele ). Un loc alb și rece, după îndepărtarea cutiilor, vorbește despre ischemie( Întrerupere a circulației sangvine într-un țesut sau organ).

Sub Bancile din zonele active, se secretă extractele glandelor sebacee și sudoripare. Aceste extracte conțin toxine în cantități concentrate: uree, acetonă, acizi grași.

Efectul bancilor în ceea ce privește curățarea este comparabil cu cel al unei băi. Organul conectat la zona biologic activă( unde se afla banca) aruncă literalmente extractul în formă de bule cu un lichid transparent prin canalele fizice. Există studii care demonstrează că epuizarea (un lichid extras din piele) sub vid poate conține o includere semnificativă a virusului herpesului. Virusul are o adaptabilitate uimitoare în corpul nostru. Odată introdusă în corp, ea există pasiv sau activ in organism pentru toata viață! Și numai saunele și băncile sunt capabile să reducă potentialul acesteia.

Umflăturile la diferite persoane apar și dispar în rate diferite. Organismul reacționează diferit la spasme musculare, stres, precum și la terapia cu vacuum în curs de desfășurare. Și viteza de recuperare a pielii este, de asemenea, diferită și depinde de gradul de perturbări interne. Cu cursuri repetate, petele pot fi complet absente, iar senzațiile de durere, de asemenea, aproape niciodată nu apar. Aceasta indică eficacitatea terapiei.

CUM SE CREAZA VINATAILE IN VACUUM?


 Când creați vacuum, sânge este stors, stors din capilare prin pereți subțiri, și apare în spațiul intercelular (subliniez: este forțată să treacă prin pereți, și nu există nici o „capilare sparte“, care de multe ori spun oamenii, de altfel sunt , și în rândul medicilor) Aici nu se întâmplă! În plus, în acest caz avem un alt efect remarcabil de vindecare. Faptul este că capilarele sănătoase sunt foarte flexibile, și pentru că ele sunt capabili să se întindă practic sub orice forță de vacuum - cel puțin la fel ca ceea ce poate fi creat de către bănci.

Astfel, sângele este stors doar din capilare inelastice. Pierderea elasticitatii vaselor capilare este însoțită de stagnarea de sânge în ele.

Stagnarea sângelui – sunt eritrocite blocate. Și cind creăm vacuum în bancă. capilare elastice - care curge în mod normal sangele - sunt întinse iar capilare inelastice - în cazul în care există o stagnare de sânge, sub influența forțelor de vacuum sunt eliberate si acumulate în aceste „groapa“ de moarte eritrocite blocate. Forta vacuumului stoarce aceste eritrociteblocate din capilare în spațiul intercelular, și aici avem aproape aceeași situație ca și în cazul autohemotherapie ( Tratament constând în injectarea intramusculară a unei cantități mici de sânge recoltat de la același individ.).

Prin urmare, de îndată ce sângele stagnant a fost în „locul nepotrivit“, acesta este inclus în organism același mecanism de protecție / recuperare, ca și în cazul autohemotherapiei. Există o creștere puternică a imunității locale, toate țesuturile sunt regenerate și actualizate.

După cum arată practica, în cazul în care nu există nici o stagnare de sânge în capilarele persoanei, atunci sa lasi vinatai dupa cu masaj vacuum e aproape inposibil. Diferența de culoare este cauzată de natura materialului care este extrudat din capilare.

 

AUTOR