Terapia Kobido

5500 MDL

5000 MDL


Date disponibile

2 zile, 09.00-16.00

Curs de Terapie Kobido - Explorarea Artei Masajului Facial Japonez la Spa Therapy

Experimentează arta ancestrală a Terapiei Kobido, o tehnică sofisticată de masaj facial japonez, acum oferită într-un curs specializat la Spa Therapy. Ne-am asumat misiunea de a-ți deschide calea către această practică venerabilă, apreciată pentru beneficiile sale profunde de rejuvenare și relaxare.

Cunoscută sub numele de "Faceliftul Japonez", Terapia Kobido îmbină metode tradiționale de masaj cu principii avansate de anatomie facială. Aceasta tehnică vizează stimularea circulației sanguine, îmbunătățirea elasticității pielii și diminuarea semnelor de îmbătrânire. Cursul nostru este structurat astfel încât să te înzestreze cu toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a excela în aplicarea acestor tehnici rafinate și eficace, reînnoind astfel oferta ta de servicii de masaj.

Transformă-ți cariera cu Terapia Kobido și devino un maestru al masajului facial japonez, aducând frumusețe și binele clienților tăi. Înscrie-te acum și fă din această artă străveche o parte a expertizei tale profesionale!


Bonusuri Exclusive!

Profită de oportunitatea unică de a te înscrie la cursurile de masaj oferite de Spa Therapy, liderul în formarea terapeuților de masaj în Moldova, și bucură-te de numeroase beneficii care îți vor asigura succesul în această profesie:

 • Materiale Didactice Gratuite: Oferim materiale de învățământ de top, meticulos concepute pentru a-ți ușura procesul educațional și a-ți optimiza experiența de învățare.
 • Diplomă de Calificare Recunoscută: La finalul cursului, vei obține o diplomă care confirmă și validează competențele tale profesionale în masaj, recunoscută pe plan național.
 • Instrumente de Practică Furnizate Gratuit: Îți punem la dispoziție toate instrumentele necesare pentru practica de laborator, astfel încât să te poți concentra pe învățare fără niciun fel de preocupare suplimentară.

Transformă-ți pasiunea pentru masaj într-o carieră de succes! Învăță secretele acestui art de la cei mai buni în domeniu și fă primul pas către a deveni un maseur profesionist de top. Înscrie-te acum la Spa Therapy și beneficiază de toate avantajele pe care le oferim pentru a-ți asigura un parcurs profesional strălucit.


Devino Parte din Elita Absolvenților Spa Therapy!

Alătură-te unei tradiții de excelență în masaj! La Spa Therapy, avem peste 15 ani de experiență în rafinarea și îmbunătățirea tehnicilor de masaj, oferindu-ți cel mai intensiv curs de formare din industrie. Garantăm că vei acumula o cantitate impresionantă de cunoștințe într-un timp record, pregătindu-te pentru succesul absolut în cariera ta.

Află-te în rândul celor peste 10,000 de absolvenți care și-au transformat pasiunea într-o profesie de prestigiu! Mulți dintre acești profesioniști și-au construit afaceri de succes și sunt recunoscuți pentru expertiza lor în domeniu. Povestea ta de succes începe la Spa Therapy.

Înscrie-te acum și urmează calea excelenței profesionale alături de liderul cursurilor de masaj din Moldova!


Maximizează-ți Potențialul cu Spa Therapy: Beneficii Exclusiv Pentru Tine

Descoperă avantajele unice oferite de Spa Therapy în timpul și după finalizarea cursurilor noastre avansate de masaj:

 • Lecții Personalizate: Beneficiază de sesiuni individuale unde fiecare tehnică este ajustată și perfecționată pentru nevoile tale specifice.
 • Comunitatea Spa Therapy: Alătură-te unei rețele dinamice de profesioniști în masaj, un spațiu ideal pentru schimb de experiență și dezvoltare continuă.
 • Oferte Speciale: Profitează de reduceri exclusive și bonusuri care îți vor îmbogăți experiența de învățare și practică.
 • Practică Extinsă: Accesează facilitățile noastre pentru sesiuni suplimentare de practică, pentru a-ți asigura progresul și încrederea în abilitățile tale.
 • Sesiuni de Recapitulare: Participă gratuit la lecții de recapitulare timp de un an, pentru a reîmprospăta orice informație esențială.
 • Oportunitate de Repetare a Cursului: Dacă aduci un nou student care se înscrie la noi, ai posibilitatea de a repeta cursul fără costuri suplimentare.

Transformă-ți pasiunea într-o carieră de succes cu Spa Therapy și exploatează la maximum aceste beneficii concepute pentru evoluția ta profesională!


Asigurăm Excelența În Educația Ta la Spa Therapy

La Spa Therapy, te sprijinim să obții succesul dorit cu garanții solide și resurse valoroase:

 • Garanție de Rambursare: Te oferim posibilitatea unică de a primi înapoi investiția făcută dacă te răzgândești în primele 4 ore ale cursului, eliminând orice risc financiar.
 • Materiale Educaționale Complete: Primești un set exhaustiv de materiale didactice pentru fiecare modul al cursului, asigurându-ți accesul la toate informațiile necesare pentru o înțelegere profundă a subiectelor tratate.
 • Instruire de Elite: Beneficiază de expertiza instructorilor noștri de vârf, adevărați maeștri ai masajului, angajați în a-ți oferi o pregătire de neegalat și menținerea standardelor cele mai înalte în domeniul terapeutic.
 • Investiție Protejată: La Spa Therapy, ne angajăm să îți protejăm investiția în educație, asigurându-ți nu doar recuperarea costurilor, dar și o valoare adăugată semnificativă prin cunoștințele și competențele dobândite.

Înscrie-te acum și fă primul pas către o carieră de succes în masaj, cu siguranța și sprijinul pe care le oferă Spa Therapy!


Distribuie cursul:
5500 MDL

5000 MDL


Date disponibile

2 zile, 09.00-16.00

Profesori de curs

Aliona Catană - Medic, Profesor
Aliona Catană
Medic, Profesor

Spiritualitate este poezia fiinţei, ritmul vieţii care se desfăşoară în fiecare persoană, în fiecare relaţie, în fiecare comunitate.


Cursul următor

Comentarii

{{ cartCount }}