Modul 7: Curs de Masaj Ashiatsu

4500 MDL

4000 MDL


Pentru achitare cu 3 zile înainte

primiți un masaj la spate Cadou!


Date disponibile

3 zile de la 09.00 - 17.00

Aplicarea în combinații a diferitor genuri de masaj, din diferite sisteme și Școli, practicate în Japonia, China și Thailanda.

  Masajul Ashiatsu este o terapie în care mâinile, degetele, coatele și genunchii se aliniază grațios peste contururile corpului clientului. Ritmul lent și atent coordonat relaxează clientul profund, iar terapeutul simte că ar fi făcut un dans în loc de tratament. Mulți numesc tipul de masaj Ashiatsu ca fiind o artă terapeutică.

  Programul are scop de perfecționare a abilităților de maseur pentru persoanele din domeniu. Studiile medicale nu sunt obligatorii.

  La finalizarea Cursului dat, fiecare student primește un Certificat de calificare care confirmă studierea cursului de Masaj Ashiatsu și îi permite angajarea în calitate de Maseur, conform titlului obținut.


Ce vei învăța în acest curs?

 • Masaj Ashiatsu
 • Tehnica de masaj al spatelui
 • Masajul membrelor inferioare
 • Masajul membrelor superioare
 • Elemente din masajul ayurvedic
 • Elemente din masajul shiatsu
 • Elemente de întindere din Yoga
 • Cum să-ți menții echilibru în timpul unei ședințe de masaj;
 • Cum să lucrezi cu greutatea corpului tău
 • Cum să îți folosești presiunea piciorului

De ce trebuie să practici acest masaj?

 • Pentru că orice maseur trebuie să cunoască cea mai profundă tehnică de masaj - Ashiatsu
 • Pentru că acest tip de masaj are o sumedenie de beneficii: îmbunatațește și marește elasticitatea articulațiilor, contribuie la marirea amplitudei mișcarii, ajută la eliberarea toxinelor din organizm, ajută la eliminarea durerilor și a spasmelor din întregul corp; tratează patologiile coloanei vertebrale; redă o stare generală de relaxare totală a corpului.

Ce înseamnă Masajul Ashiatsu?

  Masajul Ashiatsu este o forma de terapie care promoveaza diferite sisteme, combinînd diverse tehnici din diverse școli, dar și din diferite genuri de masaj precum cele din Japonia, China, India si Thailanda. Din limba japoneza "Ashi" înseamnă picior, iar "Atsu" înseamnă presiune.

  Masajul japonez Ashiatsu este un mod de relaxare, dar are la baza, o modalitate holistica de tratare a organismului. Masajul Ashiatsu utilizeaza tehnici de presopunctura aplicate cu mainile, degetele, coatele si genunchii.

Tehnicile de presopunctura iși au originea în terapia cu acupunctura si medicina traditionala chineza.


Cui îi este recomandat acest curs?

Cursul de Masaj Ashiatsu este recomandat tuturor esteticienilor și maseurilor care doresc sa iși extindă aria de cunoștințe și tehnicile în domeniul masajului. Durata cursului este de doua saptamîni, timp în care se va pune accent atît pe baza teoretică, cît și pe cea practică.

La sfîrșitul cursului vei ști cum să realizezi un masaj Ashiatsu astfel încît să normalizezi funcțiile aparatului locomotor, îmbunatățind astfel starea generală de sănătate, să crești speranța de viață, capacitatea de muncă și starea emoțională pozitivă.


Ce spun participanții care au participat deja la acest curs?

  Experiența noastră, acumulată pe parcursul a 15 ani de activitate, ne-a permis să structurăm Masajul în cel mai compact și eficient mod posibil. Te asigurăm că vei primi maxim de informație în minim de timp!

 Peste 10000 de absolvenți ai acestei școli au obținut rezultate de durată și au îmbunătățit tehnicile în pînă și-au atins nivelul dorit, unii din ei avînd propria afacere și carieră!


Bonus!

 1. Suport de curs Gratuit
 2. Cetificat de calificare(la cursuri de de bază)
 3. Diplomă(la calificări)
 4. Pentru practică se oferă instrumentele Gratis
 5. Un masaj la Spate în valoare de 350MDL, dacă faci contractul cu cel puțin 3 zile înainte de curs
 6. La achitare a 1000 lei primești 100 de puncte(lei) reducere la achitarea următorului curs (valabil în timp de o lună la toate cursurile noastre)

Transformă-ți și tu visul în realitate și devino un maseur profesionist, învățând secretele masajului de la liderii de formare a terapeuților maseuri de calitate.


Avantaje!

 • Vei putea să te înregistrezi la** Lecții Individuale**
 • Vei putea să faceți parte din Comunitatea „Spa Therapy”
 • Vei putea să beneficiezi de reduceri și bonusuri
 • Vei putea exersa și în afara orelor de curs
 • Dacă timp de ** 1 an** ai uitat vreo temă, te poți înclude în orice grupă să o recapitulezi
 • Poți să repeți gratis cursul trecut, dacă ne recomanzi pe cineva și el nu este studentul nostru!

Garanții!

 1. Îți poți RECUPERA investiția în MAXIM 1 zi de la începerea cursului dacă nu a trecut mai mult de 4 ore curs, în virturtea anumitor circumstanțe, ești nevoit să renunți la studii
 2. Îți oferim, la fiecare modul** suportul de curs** cu toate temele incluse
 3. Vei avea drept instructori specialiști de înaltă calificare, cu un interes continuu de perfecționare personală și creșterea nivelului de profesionalism

Distribuie cursul:
4500 MDL

4000 MDL


Pentru achitare cu 3 zile înainte

primiți un masaj la spate Cadou!


Date disponibile

3 zile de la 09.00 - 17.00

Profesori de curs

Vladimir Colun - Kinetorerapeut, Specialist Medicină Tradițională
Vladimir Colun
Kinetorerapeut, Specialist Medicină Tradițională

Experimentator din fire, am avut curajul să încerc diferite profesiuni, în căutarea celeia care să mă reprezinte cu adevărat. La modul ideal, relația masseur-client trebuie să fie una bazată pe încredere reciprocă. În caz contrar, terapia prin atingere nu se va ridica niciodată la nivel de artă.


Cursul următor

Comentarii