Masajul picioarelor

Durata 30 minute
Preț 350 MDL
Categorie Servicii de masaj
Specialiști Vicol Danu
Ecaterina Soroca

Descrierea serviciului

Masajul Picioarelor la Spa Therapy

După o zi obositoare și grea, nimic nu se compară cu un masaj sănătos al picioarelor pentru a vă relaxa și revigora. Masajul picioarelor nu este doar o metodă excelentă pentru îmbunătățirea circulației sângelui, dar oferă și o senzație imediată de ușurare și calm.

Beneficiile Masajului Picioarelor:

  • Îmbunătățirea Circulației: Masajul stimulează fluxul sanguin, ajutând la reducerea umflăturilor și a disconfortului.
  • Relaxare Profundă: Sesiunile de masaj ale picioarelor induc o stare de relaxare profundă, reducând tensiunea și stresul acumulat.
  • Ușurarea Picioarelor: După masaj, picioarele vor fi mai ușoare și mai pregătite pentru a face față unei noi zile pline de activitate.
  • Eficient și Benefic: În doar 30 de minute, veți experimenta o transformare vizibilă în starea de bine a picioarelor dvs.

De Ce Să Alegi Masajul Picioarelor la Spa Therapy:

  • Profesioniști Calificați: Terapeuții noștri experimentați utilizează tehnici specializate pentru a asigura un masaj eficient și benefic.
  • Ambianță Relaxantă: Spa Therapy oferă un mediu plăcut și liniștit, ideal pentru relaxare totală.
  • Rezultate Imediate: Beneficiile masajului picioarelor sunt resimțite imediat după sesiune, oferindu-vă o stare de bine și revitalizare.

Programează o Ședință Acum:

Descoperiți beneficiile unui masaj de picioare la Spa Therapy. Rezervați o ședință de 30 de minute și simțiți-vă reîmprospătați și revitalizați!

Spa Therapy - Relaxare și revitalizare pentru o viață echilibrată!

Servicii similare


Distribuie cursul:

350 MDL

Specialiști

Vicol Danu - Kinetoterapeut, Maseur
Vicol Danu
Kinetoterapeut, Maseur

  Am știut întotdeauna că studenții mei sunt mîna pe care o întind viitorului, ceea prin ce continui să influiențez nivelul de pregătire a viitoarelor generații de maseuri. Atît ne trebuie: muncă, sîrguință și dedicație, iar satisfacția nu va întîrzia să apară!

Ecaterina Soroca - Cosmetolog, Maseur
Ecaterina Soroca
Cosmetolog, Maseur

Specialitatea mea corespunde misiunii mele pe viață! Datorită zâmbetelor clienților  împliniți, mulțumiți si relaxați obțin inspirație de a mă dezvolta în domeniul sănătății și frumuseții.

Comentarii

{{ cartCount }}