Masaj visceral

Durata 50 minute
Preț 590 MDL
Categorie Terapii medicale
Specialiști Vladimir Colun
Vicol Danu
Ecaterina Soroca

Descrierea serviciului

Masaj Visceral la Spa Therapy

Terapia viscerală este o metodă specializată de tratament care se concentrează pe sănătatea organelor interne prin tehnici de presare, masaj și ventuzoterapie. Acest tip de masaj este esențial pentru redresarea microcirculației în zona abdominală și restabilirea funcționalității corecte a organelor.

Beneficiile Masajului Visceral:

  • Îmbunătățirea Microcirculației: Redresează microcirculația în zona abdominală, asigurând un flux sanguin adecvat către organele interne.
  • Restabilirea Funcționalității Organelor: Ajută la restabilirea funcționalității corecte a organelor interne prin presiune dozată și tehnici specifice.
  • Tratarea Stagnărilor Sangvine și Limfatice: Ameliorează stagnările sangvine și limfatice, prevenind apariția unor afecțiuni patologice.
  • Reducerea Spasmele și Coborârii Organelor: Eficient în tratarea spasmelor și a coborârii organelor interne, care pot cauza disfuncționalități.
  • Stimularea Circulației Limfatice: Îmbunătățește circulația limfatică, ajutând la eliminarea toxinelor și la menținerea sănătății generale a organismului.

De Ce Să Alegi Masajul Visceral la Spa Therapy:

  • Terapeuți Specializați: Echipa noastră de terapeuți este bine pregătită și experimentată în tehnicile de masaj visceral, asigurând cele mai bune rezultate pentru pacienți.
  • Abordare Personalizată: Fiecare sesiune de masaj este adaptată nevoilor individuale ale pacienților, pentru a oferi un tratament eficient și specific.
  • Ambianță Relaxantă: Spa Therapy oferă un mediu plăcut și confortabil, ideal pentru tratamente de masaj și relaxare.

Programează o Ședință Acum:

Îmbunătățește-ți sănătatea și bunăstarea cu ajutorul masajului visceral la Spa Therapy. Programează o ședință acum și descoperă beneficiile unei terapii eficiente pentru organele interne!

Spa Therapy - Îngrijire și relaxare pentru o viață mai sănătoasă!

Servicii similare


Distribuie cursul:

590 MDL

Specialiști

Vladimir Colun - Kinetorerapeut, Specialist Medicină Tradițională
Vladimir Colun
Kinetorerapeut, Specialist Medicină Tradițională

Experimentator din fire, am avut curajul să încerc diferite profesiuni, în căutarea celeia care să mă reprezinte cu adevărat. La modul ideal, relația masseur-client trebuie să fie una bazată pe încredere reciprocă. În caz contrar, terapia prin atingere nu se va ridica niciodată la nivel de artă.

Vicol Danu - Kinetoterapeut, Maseur
Vicol Danu
Kinetoterapeut, Maseur

  Am știut întotdeauna că studenții mei sunt mîna pe care o întind viitorului, ceea prin ce continui să influiențez nivelul de pregătire a viitoarelor generații de maseuri. Atît ne trebuie: muncă, sîrguință și dedicație, iar satisfacția nu va întîrzia să apară!

Ecaterina Soroca - Cosmetolog, Maseur
Ecaterina Soroca
Cosmetolog, Maseur

Specialitatea mea corespunde misiunii mele pe viață! Datorită zâmbetelor clienților  împliniți, mulțumiți si relaxați obțin inspirație de a mă dezvolta în domeniul sănătății și frumuseții.

Comentarii

{{ cartCount }}