Modul 5: Curs de Masaj Visceral Avansat

6500 MDL

6300 MDL


Pentru achitare cu 3 zile înainte

primiți un masaj la spate Cadou!


Date disponibile

3 zile de la 09.00 - 17.00

Curs Avansat de Masaj Visceral la Spa Therapy - Deveniți Expert în Terapia Profundă

Spa Therapy te invită să participi la un curs excepțional, creat special pentru cei dornici să excelleze în arta masajului visceral. În cadrul acestui program, vom dezvălui toate aspectele acestei terapii inovatoare, de la tehnici de bază și poziționări esențiale, până la metode avansate și tratamente personalizate pentru echilibrul intern.

Masajul visceral transcende practica obișnuită terapeutică, oferind o cale profundă către starea de bine a adulților și copiilor deopotrivă. Acest curs detaliat îți va arăta cum să implementezi această metodă respectând standardele riguroase și procedurile precise, garantând tratamente sigure și eficiente pentru pacienți.

Cursul nostru este destinat tuturor profesioniștilor care au absolvit un curs introductiv în masaj visceral și doresc să își aprofundeze cunoștințele și să își extindă abilitățile. Deși nu este necesară o pregătire medicală anterioară, pasiunea pentru perfecționare și angajamentul pentru excelență sunt cruciale.

După finalizarea acestui program intensiv, vei obține un Certificat de Calificare în Masaj Visceral, care îți va valida abilitățile avansate și te va pregăti pentru o carieră de succes ca specialist în masaj visceral.

Înscrie-te acum la Cursul Avansat de Masaj Visceral oferit de Spa Therapy și devino un maestru recunoscut în această terapie profundă, marcând un pas semnificativ în cariera ta profesională.


Transformă-ți Abilitățile cu Cursul de Terapie Viscerală

Prin participarea la cursul nostru avansat de terapie viscerală, vei dobândi competențe cruciale pentru a trata o gamă largă de afecțiuni și a promova o sănătate optimă:

 • Autovindecare Prin Masaj Visceral: Însușește-te cu tehnici de masaj visceral pentru a-ți îmbunătăți propria sănătate și a celor dragi, cultivând o viață echilibrată și plină de vitalitate.

 • Tratament Eficient pentru Afecțiuni Ginecologice: Învață să aplici metode blânde dar eficace pentru a alina durerile menstruale și a aborda problemele de infertilitate.

 • Soluții Holistice pentru Disfuncții Gastrice: Adresează probleme digestive cum ar fi balonarea, crizele biliare și constipația, restabilind sănătatea gastrointestinală.

 • Reglarea Sistemului Endocrin: Află cum să tratezi complicațiile diabetului și dezechilibrele hormonale printr-o abordare naturală și integrată.

 • Ameliorarea Afecțiunilor Neurologice: Implementează strategii terapeutice pentru a sprijini tratamentul condițiilor neurologice precum epilepsia și scleroza multiplă.

 • Optimizarea Funcției Aparatului Locomotor: Aplică terapii specializate pentru a reduce simptomele afecțiunilor articulare, cum ar fi artrita și guta, și îmbunătățește mobilitatea generală.

Înscrie-te acum la Spa Therapy și elevă-ți practica profesională, oferind tratamente inovatoare și profunde care vor transforma viețile clienților tăi. Fii parte din avangarda terapeutică și adu binele în comunitatea ta.


Devino Parte din Elita Absolvenților Spa Therapy!

Alătură-te unei tradiții de excelență în masaj! La Spa Therapy, avem peste 15 ani de experiență în rafinarea și îmbunătățirea tehnicilor de masaj, oferindu-ți cel mai intensiv curs de formare din industrie. Garantăm că vei acumula o cantitate impresionantă de cunoștințe într-un timp record, pregătindu-te pentru succesul absolut în cariera ta.

Află-te în rândul celor peste 10,000 de absolvenți care și-au transformat pasiunea într-o profesie de prestigiu! Mulți dintre acești profesioniști și-au construit afaceri de succes și sunt recunoscuți pentru expertiza lor în domeniu. Povestea ta de succes începe la Spa Therapy.

Înscrie-te acum și urmează calea excelenței profesionale alături de liderul cursurilor de masaj din Moldova!


Priviliegii Exclusiv pentru Studenții Noștri: Beneficii Suplimentare la Spa Therapy

Profită de avantajele generoase pe care Spa Therapy le oferă studenților săi în cadrul cursurilor avansate de masaj:

 • Materiale Didactice Gratuite: Accesează fără costuri suplimentare materialele de învățământ de top necesare pentru o pregătire completă.
 • Certificare și Diplomare: Fiecare curs de bază finalizat îți conferă un certificat oficial, iar pentru calificările avansate, primești o diplomă care îți validează expertiza.
 • Instrumente de Practică Fără Costuri: Beneficiază de toate instrumentele necesare pentru sesiunile practice, oferite gratuit pentru a-ți asigura o experiență de învățare fără griji.
 • Masaj Gratuit la Spate: Vino la curs cu cel puțin 3 zile în avans și primești un masaj la spate în valoare de 350 MDL, cadou de bun venit.
 • Bonusuri Valorice: Profită de reducerea de 100 lei pentru fiecare 1000 lei achitați; folosește aceste puncte pentru a economisi la următorul curs în termen de o lună.

Înscrie-te acum la Spa Therapy și transformă-ți aspirațiile în realitate. Devino un profesionist în masaj recunoscut, învățând de la lideri în educația terapeutică. Aceasta este șansa ta de a beneficia de resurse excepționale pentru un start excepțional în carieră!


Maximizează-ți Potențialul cu Spa Therapy: Beneficii Exclusiv Pentru Tine

Descoperă avantajele unice oferite de Spa Therapy în timpul și după finalizarea cursurilor noastre avansate de masaj:

 • Lecții Personalizate: Beneficiază de sesiuni individuale unde fiecare tehnică este ajustată și perfecționată pentru nevoile tale specifice.
 • Comunitatea Spa Therapy: Alătură-te unei rețele dinamice de profesioniști în masaj, un spațiu ideal pentru schimb de experiență și dezvoltare continuă.
 • Oferte Speciale: Profitează de reduceri exclusive și bonusuri care îți vor îmbogăți experiența de învățare și practică.
 • Practică Extinsă: Accesează facilitățile noastre pentru sesiuni suplimentare de practică, pentru a-ți asigura progresul și încrederea în abilitățile tale.
 • Sesiuni de Recapitulare: Participă gratuit la lecții de recapitulare timp de un an, pentru a reîmprospăta orice informație esențială.
 • Oportunitate de Repetare a Cursului: Dacă aduci un nou student care se înscrie la noi, ai posibilitatea de a repeta cursul fără costuri suplimentare.

Transformă-ți pasiunea într-o carieră de succes cu Spa Therapy și exploatează la maximum aceste beneficii concepute pentru evoluția ta profesională!


Asigurăm Excelența În Educația Ta la Spa Therapy

La Spa Therapy, te sprijinim să obții succesul dorit cu garanții solide și resurse valoroase:

 • Garanție de Rambursare: Te oferim posibilitatea unică de a primi înapoi investiția făcută dacă te răzgândești în primele 4 ore ale cursului, eliminând orice risc financiar.
 • Materiale Educaționale Complete: Primești un set exhaustiv de materiale didactice pentru fiecare modul al cursului, asigurându-ți accesul la toate informațiile necesare pentru o înțelegere profundă a subiectelor tratate.
 • Instruire de Elite: Beneficiază de expertiza instructorilor noștri de vârf, adevărați maeștri ai masajului, angajați în a-ți oferi o pregătire de neegalat și menținerea standardelor cele mai înalte în domeniul terapeutic.
 • Investiție Protejată: La Spa Therapy, ne angajăm să îți protejăm investiția în educație, asigurându-ți nu doar recuperarea costurilor, dar și o valoare adăugată semnificativă prin cunoștințele și competențele dobândite.

Înscrie-te acum și fă primul pas către o carieră de succes în masaj, cu siguranța și sprijinul pe care le oferă Spa Therapy!


Video


Distribuie cursul:
6500 MDL

6300 MDL


Pentru achitare cu 3 zile înainte

primiți un masaj la spate Cadou!


Date disponibile

3 zile de la 09.00 - 17.00

Profesori de curs

Vladimir Colun - Kinetorerapeut, Specialist Medicină Tradițională
Vladimir Colun
Kinetorerapeut, Specialist Medicină Tradițională

Experimentator din fire, am avut curajul să încerc diferite profesiuni, în căutarea celeia care să mă reprezinte cu adevărat. La modul ideal, relația masseur-client trebuie să fie una bazată pe încredere reciprocă. În caz contrar, terapia prin atingere nu se va ridica niciodată la nivel de artă.


Cursul următor

Comentarii

{{ cartCount }}